Jeff Jakobs: "Ett roligt test för oss"

Publicerad: 2024-09-06
Nyhet
Ikväll spelar herrlaget sin femte träningsmatch och sin sista på hemmais innan SHL-premiären mot Brynäs den 21 september. Frölunda står för motståndet då pucken släpps klockan 19:00 i Stångebro Ishall.

Herrarna inledde försäsongen med två raka segrar (Oskarshamn och Färjestad) som därefter följts upp med två raka förluster (Malmö och Växjö) varav den sista efter straffläggning. Ikväll väntar en ny träningsmatch då Frölunda kommer på besök, en match som för ovanlighetens skull och dagen till ära spelas i Stångebro Ishall.

- Kul drabbning! Frölunda är ett bra lag som varit så över tid, men som framförallt har sett bra ut nu under försäsongen. Det blir ett roligt test för oss och få känna lite på dom idag, säger assisterande tränaren Jeff Jakobs och pekar på saker som är viktiga för att gå vinnande ur kvällens match:

- Vi behöver fortsätta ta kliv i vårt spel och i den riktningen vi vill åt. Framförallt individuellt, att vi ser att spelarna tar sig till vårt spelsystem och "mindsetet" i hur vi vill tänka hockey. Det är det vi från staben tittar på och gör vi det då ger vi oss själva chansen att vinna varje match.

 

Kvällens match spelas i anrika Stångebro Ishall och dagen till ära kommer man att spela i specialdesignade retrotröjor.

- Kul! Det blir första matchen jag coachar eller spelar i Stångebro. Det ser jag framemot. Jag har bara hört en massa rykten och skrönor om hur det var förr i gamla Stångebro och trycket som var där då. Kan man få uppleva något som ens är nära av det man hört så ska vi nog se till att det här blir kul.

 

Köp biljetter till kvällens match här.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners