Ehn efter förlusten mot Frölunda: "Vi har bud på att ta både en och två poäng till"

Publicerad: 2023-09-26
Intervju
LHC förlorade under tisdagskvällen mot Frölunda i Scandinavium med 3-2 efter straffar. Christoffer Ehn fick sammanfatta tillställningen.

- Det känns tungt nu. Jag tycker att vi har en liten seg start då vi drar på oss många utvisningar, men där jag tycker att vi gör ett bra jobb när vi dödar deras numerära överläge. Vi är där och vi strider för varandra, vi spelar uppoffrande och ”Högga” i målet gör en riktigt bra match.

- Sen höll vi på att åka på en rejäl kalldusch i och med ”Jeppes” matchstraff i början på andra men jag tycker det är starkt av grabbarna att resa sig och sen hitta sätt att ta poäng i den här matchen. Jag tycker dessutom att vi har bud på att ta både en och två poäng till i den här matchen.

Matchstraffet till Jesper Pettersson delades ut i slutet av den första perioden efter en tackling på Frölundas Jere Innala.

- Det är alltid svårt att säga vad man tycker om en sådan tackling så här tätt inpå en match, och det är klart man är färgad i sin analys. Men man behöver nog se situationen ett par gånger i efterhand innan man uttalar sig.

Härnäst väntar Färjestad och Luleå för LHC innan man summerar veckan. Till torsdagens match mot Färjestad i Karlstad menar Ehn att man ska fortsätta slipa på sina grunder.

- Vi måste fortsätta jobba och fortsätta kriga för varandra i 60 minuter. Det är "basicgrejer". Ska man se på något specifikt så är det väl delar i den tredje perioden och framförallt hur vi avslutar den. Där gör vi det bra och framåt skapar vi de målchanser vi vill skapa samtidigt som vi visar upp en bra aggressivitet. 

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners