Damerna förlorade den andra kvartsfinalen

Publicerad: 2024-02-25
Matchreferat
Efter en kvartsfinal som aldrig verkade vilja ta slut fick damerna i början på den femte perioden se sig besegrade av Brynäs.

Brynäs inledde matchen bäst då man tog ledningen efter drygt sex minuter. Kvitteringen kom kort därefter av Enikö Tóth och LHC skulle ta och fylla på sin ledning i slutet av den andra perioden.

I den tredje perioden växlade Brynäs upp rejält och gjorde två snabba mål bakom en chanlös Jorinde Heller i LHC-kassen. Jorinde som gjorde sin SDHL-debut och stod för en fantastisk insats. I slutet tog man ut målvakten i LHC-lägret och fick tämligen omgående resultat då Justine Reyes vallade in kvitteringspucken.

Efter en mållös fjärdeperiod skulle till slut Brynäs dra det längsta strået i inledningen av den femte perioden och därmed utöka sin ledning i kvartsfinalserien till 0-2 i matcher.