LHC och MarcusKräftan i nytt samarbete

Publicerad: 2023-10-31
Nyhet
Vi kan med glädje meddela att Linköping Hockey Club och MarcusKräftan ingått ett samarbetsavtal för säsongen 2023/2024.

Avtalet innebär bland annat att MarcusKräftan kommer exponeras i Saab Arena samt erbjuda våra besökare möjligheten att äta skaldjur vid flera tillfällen under säsongen.

MarcusKräftan levererar färsk fisk och skaldjur i Östergötland. Man har brett utbud av diverse skaldjur, fisk och delikatesser från hav och sjö. MarcusKräftan kokar och förädlar själv alla skaldjur i sin produktionsanläggning i Väderstad. Under oktober i år fick man ta emot ett pris som årets Branschvinnare som ges till ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat.

- Vi är stolta över att få till ett samarbeta med ett så framåtlutat företag som MarcusKräftan. För oss i Linköping Hockey Club är det ett viktig steg i utvecklingen av arenaupplevelsen att ha möjlighet att erbjuda våra besökare MarcusKräftans fantastiska produkter, säger Jens Wisén, Key Account Manager i Linköping Hockey Club. 

MarcusKräftan har två butiker, en i Väderstad och en i Linköping, och säger så här om att inleda ett samarbete med LHC:

- Vi på Marcuskräftan är otroligt glada och stolta över det här samarbetsavtalet med Linköping Hockey Club. Vi har nyligen etablerat oss i Linköping och ser fram mot vad framtiden och samarbetet med LHC har att erbjuda, säger Mathias Cah, VD på MarcusKräftan.

Redan nu på lördag mot Skellefteå kan du ta del av den fantastiska skaldjurstallriken, klicka här för att läsa mer.

På bild från vänster: Jens Wisén (Key Account Manager, LHC) och Mathias Cah (VD, MarcusKräftan)

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners