Assisterande tränaren Jeff Jakobs inför dagens match

Publicerad: 2023-11-25
Nyhet
Tillbaka i Saab Arena igen! Assisterande tränaren Jeff Jakobs ger oss förutsättningarna inför dagens match mot Örebro.

JEFF JAKOBS OM:

Den senaste matchen mot Rögle:

- Vi är inte alls nöjda med starten i den matchen. Vi tycker att vi kommer ut och inte spelar som vi ska. Vi förlorar lite för många dueller ihop med att vi inte åker de här sista metrarna in i kontakt och spelar klart situationerna. Sen är det jäkligt starkt av oss att kunna komma tillbaka och återigen visa prov på fin moral och lagkaraktär i gruppen. Men summa summarum, vi behöver ta tag i de här grejerna som händer i första perioden.

Tryggheten att spela på hemmais:

- Jag har ju varit här i två år drygt och jag tycker att om man tittar på föregående säsong och den här så tycker jag att det är jäkligt kul att spela här hemma. Jag tycker att vi har ett fint stöd och en bra hemmapublik som hjälper oss. I år har vi tagit väldigt många poäng här hemma och det känns såklart extra bra.

Dagens motståndare Örebro:

- Vi har mött Örebro två gånger den här säsongen, en gång under försäsongen och en gång under serien. Vi vet ganska väl hur Örebro spelar så det är inga stora grejer direkt för oss utan fokus har varit på de saker vi behöver göra bättre kontinuerligt över 60 minuter: det hårda jobbet och duellspelet bland annat.

Läget i truppen:

- Remi Elie klev av senast och är ett frågetecken till dagens match. Vi tar ett beslut under dagen. I övrigt ska alla vara "fit for fight".

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners