Dags för säsongens första träningsmatch

Publicerad: 2024-08-07
Nyhet
Ikväll är det äntligen dags för hockey igen! Herrarna beger sig ner till Småland och Oskarshamn för säsongens första träningsmatch.

Herrlaget hade sitt första gemensamma ispass under måndagen i Saab Arena och redan nu är det dags att börja träningsmatchas. Till helgen väntar ett träningsläger på Visby och Gotland men innan dess tar man ett stopp i Oskarshamn och Be-Ge Hockey Center för ett möte med fjolårets SHL-lag IK Oskarshamn, som till hösten spelar i Hockeyallsvenskan.

- Kul med match igen! Det känns på något sätt både länge och inte så länge sedan höll jag på att säga. Vi har haft tre, fyra "riktiga" träningar med dagens värmning inräknat så vi får ta det för vad det är, men oavsett vad så ska det bli jäkligt kul, säger assisterande tränaren Pär Arlbrandt.

 

Lance Bouma och Ty Rattie anlände till Linköping under måndagskvällen och fanns med på tisdagens ispass, men kommer inte att vara tillgängliga för spel till kvällens match. I övrigt är samtliga spelare tillgängliga.

- Ikväll vill vi se att grabbarna jobbar med de mönster som vi hunnit prata om än så länge. Fortsätta vara aggressiva och helt enkelt fortsätta på det vi slutade vid i våras. Annars ska det bli roligt att se juniorerna (Arvid Westlin, Adam Aunes Johansson och Felix Öhrqvist) som vi tar med ikväll "in action" och se hur de tar för sig där ute på isen.

 

Köp biljetter till matchen här.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners