Träningsmatch ikväll mot Färjestad i Eskilstuna

Publicerad: 2024-08-16
Nyhet
I skrivande stund sitter herrarna på bussen mot Eskilstuna för försäsongens andra träningsmatch. En match som denna fredagskväll spelas i Sméhallen i Eskilstuna.

För lite mer än en vecka sedan spelade herrarna borta mot Oskarshamn, en match man till slut vann efter straffar. Ikväll väntar säsongens första SHL-motståndare i form av Färjestad BK, ett lag som Oscar Lawner tillhörde så sent som förra säsongen.

- Det ska bli jätteroligt - så klart lite speciellt, men något jag verkligen ser framemot. Jag och resten av laget har en bra känsla då vi har tränat på bra under hela träningsveckan sedan vi kom hem från Gotland, säger Oscar Lawner.

 

Lawner bildade forwardsformation tillsammans med Markus Ljungh och Christoffer Ehn mot Oskarshamn, och det är mycket som talar för att det blir liknande ikväll mot Färjestad.

- För oss som lag så blir det viktigt att fortsätta göra det vi pratat och pratar om. Gå ut och spela med fart, få pucken framåt och finslipa på taktiska detaljer.

Till kvällens match saknas Arvid Aronsson som är sjuk samt Nick Shore och Rasmus Rissanen sedan tidigare. Se kvällens match på plats i Sméhallen i Eskilstuna eller hemma i soffan på TV4 Play. Har du inte införskaffat dig ett TV4 Play-abonnemang så är det hög tid att göra det nu, ta del av vårt fina erbjudande där du dessutom är med och stöttar Linköping Hockey Club genom att klicka här.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners