Russell: "Det gäller att spela i 60 minuter"

Publicerad: 2023-10-31
Intervju
Ny matchvecka med två tuffa matcher innan ett landslagsuppehåll för herrarnas del. Patrick Russell svarade för ett av målen senast mot Timrå och tro sig veta vad man behöver göra för att stå som vinnare även efter den här veckan.

- Det var skönt att göra mål. Det var ett tag sen nu. Hockey är tufft, det är mycket upp och ner och det är klart man vill hjälpa till med att göra mål men ibland så går den inte in. Det var iallafall skönt för egen del i lördags att det släppte lite, säger Patrick Russell om sitt mål mot Timrå.

Matchen mot Timrå var annars en sådan som resultatmässigt dominerades av LHC fram till sista perioden då man tappade en 3-0-ledning till 3-3.

- Jag tror det handlade om att vi försökte försvara oss lite för mycket istället för att fortsätta jaga nästa mål framåt. Det kan bli så ofta att man släpper in ett mål och sen helt plötsligt släpper man in ett till och sen så går det snabbt i hockey.

Laget lyckades till slut ändå rädda upp matchen genom ett avgörande i förlängningen via Remi Elie och två viktiga poäng säkrades in på kontot. Segern innebar att herrarna tog sin femte raka seger på hemmais.

- Vi på isen känner stödet från fansen varenda gång vi spelar på hemmaplan. De buar när vi spelar numerärt underläge och hejar när vi gör mål, och vi känner att stödet verkligen hjälper till.

Se hela intervjun med Russell i spelaren ovan.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners