Samarbetet mellan LHC och Stångåstaden fortsatt starkt

Publicerad: 2023-08-29
Nyhet
Stångåstaden är en partner som varit med Linköping Hockey Club under lång tid där inriktningen, förutom marknadsföring i Saab Arena tillsammans med klubben, består av insatser i de olika bostadsområdena i Linköping.

Stångåstaden är en av Linköping Hockey Clubs huvudpartners och så här säger Fredrik Johnson, Senior Key Account Manager i Linköping Hockey Club, om samarbetet:

- Vi är mycket glada över det fina och långvariga samarbetet med Stångåstaden där en del av fokuset även finns på olika aktiviteter utanför arenan - exempelvis Stångåstaden Outdoor Hockey School där våra SHL- och SDHL-spelare besöker olika bostadsområden och spelar landhockey med ungdomarna i de olika områdena. Vi är också mycket glada över att den fina traditionen med Stångåstaden Hockey Stipendium fortsätter delas ut den här säsongen för 21:a året i rad!

Stångåstadens VD Fredrik Törnqvist säger så här om samarbetet med Linköping Hockey Club:

- Vi samarbetar med Linköping Hockey Club, inte bara för attraktionen för stadens skull av att ha duktiga idrottslag, men även för hela verksamheten som sådan med det man gör för ungdomar i form av olika aktiviteter. Vi värderar den sociala insatsen lika mycket som den idrottsliga insatsen.

På bild från vänster: Johan Krantz (Ungdoms- & utvecklingsansvarig, LHC), Fredrik Törnqvist (VD, Stångåstaden), Jimmy Bergvall (Kommersiell chef, LHC), Heidi Berger (Marknads- och kommunikationschef, Stångåstaden) och Fredrik Johnson (Senior Key Account Manager, LHC)

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners