LHC anordnar Rosa matchen den 26 oktober

Publicerad: 2024-10-08
Nyhet
Tillsammans med Bröstcancerförbundet arrangerar Linköping Hockey Club Rosa matchen då vi tar emot Örebro HK lördagen den 26 oktober.

I oktober samlar Linköping Hockey Club in medel till Bröstcancerförbundet, bland annat genom Rosa matchen lördagen den 26 oktober mot Örebro HK. Det är ett av våra sätt att göra skillnad och stötta kampen mot cancer.

Initiativtagaren och Bröstcancerförbundets ambassadör Patrick Ekwall startade denna kampanj i syfte att driva engagemang och insamling till förmån för Bröstcancerförbundet. Denna dag är lika viktig som alla andra dagar i kampen mot bröstcancer, men den 26 oktober uppmärksammar vi detta lite extra.

 

Herrlaget kommer att spela i speciella framtagna matchtröjor som sedan kommer att auktioneras ut, och där överskottet från auktionen oavkortat går till Bröstcancerförbundet och den otroligt viktiga forskningen för att bekämpa sjukdomen.

 

Biljetter hittar du på lhc.eu/biljett, utöver det kan du swisha valfritt belopp till Bröstcancerförbundet på 123 900 82 28 för att visa ditt stöd.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners