Assisterande tränaren Pär Arlbrandt inför matchen mot Örebro

Publicerad: 2023-10-21
Nyhet
Idag reser herrarna 10 mil norrut, nämligen till Behrn Arena och Örebro. Assisterande tränaren Pär Arlbrandt ger oss förutsättningarna inför matchen.

MATCHFAKTA

Örebro HK - Linköping Hockey Club

Lördag 21 oktober 15:15

Behrn Arena

PÄR ARLBRANDT OM:

Varför vi vann den senaste matchen mot Frölunda:

- Det finns många förklaringar, men att vi följer vår matchplan över 60 minuter är såklart en stor nyckel i det hela. Vi spelar verkligen för lagets bästa, vi accepterar våra roller och har ett riktigt bra passningsspel. 

Det var säsongens bästa insats sett över 60 minuter?

- Som helhet: ja. Absolut med i toppen åtminstone. Vi har ju gjort en hel del vassa insatser på hemmaplan. Det var skönt att det inte kom någon dipp under matchens gång den här gången.

Vad man behöver göra för att fortsätta rida på den vågen:

- Det lätta svaret är att vi behöver göra samma sak oavsett om det är hemma- eller bortaplan. Sen är det alltid svårare när det är ett nytt lag, en ny motståndare och en ny dag. Vi kanske inte kan förvänta oss att dominera en matchbild match efter match men däremot att spela lugnt och tryggt, då är vi en bra bit på vägen. 

Läget i truppen:

- Vi har något frågetecken såhär på förmiddagen som vi behöver ta beslut kring. Annars är det bra och lugnt i truppen förutom långtidsskadan på "Törna".

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners