Det här händer i och runt Saab Arena på tisdag

Publicerad: 2024-03-23
Nyhet
På tisdag väntar match tre i kvartsfinalserien mot Skellefteå och därmed den första matchen i Linköping. En hel del spännande saker kommer att hända i och runt Saab Arena!

Nedsläpp är klockan 19:00 men innan dess har vi ett antal saker att bjuda in er till i arenaområdet. Portarna till Saab Arena kommer att öppnas upp redan klockan 16:00 vilket innebär att det finns gott om tid att komma i just god tid till arenan. 

I anslutning till Stora Baren kommer vi att bygga upp ett tält med tillhörande scen där punk-/rockbandet Captain Jack's Army kommer att stå och spela från ungefär klockan 16:30. I närheten kommer vi även att servera klassikern Stånkanbrickan för de matsugna. I Stora Baren i arenan kommer det vara AW-priser från klockan 16:00 till 18:00.

LHC04636 Edin Omanovic / Linköping Hockey Club

Före nedsläpp får vi även besök av astronauten Marcus Wandt som är på plats för att räcka över den välkända LHC-pucken i samband med en puckceremoni samt "släppa" matchpucken.

Utöver ovan är CCM är på plats, Indoor Golf Group står i foajén och anordnar en tävling och LinGo är på plan tre där du kan testa på Playstation 5 på storduk före match och i pauserna.

Kort och gott - mycket som händer på tisdag. Välkomna till Saab Arena, kom i tid och var med och bidra till en riktig hockeyfest!

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners