Hultström: "Hoppas man kan spela minst 200 till"

Publicerad: 2024-01-10
Intervju
Linus Hultström gjorde sin 200:e SHL-match i LHC senast mot HV71 i en match som innehöll det mesta. LHC åkte hem från Jönköping med en poäng och laddar nu om inför veckans matcher med start imorgon torsdag.

- Det kom lite som en överraskning faktiskt. Det har gått rätt fort, vilket är ett tecken på att det har varit roligt också. Det är kul att man har fått spela 200 matcher men man hoppas man kan spela minst 200 till, säger Linus Hultström om sina 200 LHC-matcher.

Herrlaget tog som bekant med sig en poäng hem från Jönköping efter att ha hämtat upp ett 0-3-underläge och tagit matchen till förlängning. Väl där visade sig HV71 vara det starkare laget.

- Jag tycker väl inte att vi tävlar tillräckligt mycket. Framförallt är vår andraperiod under all kritik. Vi gör mycket fel och sätter inte våra medspelare i några bra situationer varken när vi byter eller när vi ska hjälpa varandra på isen. Det är mycket småsaker som vi har tittat på i efterhand som vi gör alldeles för dåligt. Sen kommer vi ut i tredje och visar att vi inte alls är nöjda med vårt spel.

Herrlaget har vänt matcher gång på gång under säsongens gång, vilket är en styrka i sig.

- Framförallt så är det väl en känsla som vi har byggt upp under en lång tid där vi vet om att vi kan vända matcher. Vi har en mental styrka i tredjeperioderna som gör att vi alltid har chansen att kunna vinna, eller åtminstone ta poäng i matcherna. 

Se hela intervjun med Linus Hultström i spelaren ovan.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners