Myrenberg: "Lätt att studsa upp idag"

Publicerad: 2023-12-01
Intervju
Jesper Myrenberg vaktade kassen i gårdagens hemmamatch mot MoDo och såg till att laget bröt sin förlustsvit genom att hålla nollan. Vi fick oss en pratstund med Jesper innan laget satte sig på bussen upp mot Leksand.

Räknar man bort träningsmatcherna var gårdagens start inför hemmapubliken den första för säsongen för Jesper Myrenberg. LHC förlorade skotten i matchen mot MoDo och hade både en och annan anledning till att tacka Myrenberg för att det till slut blev tre poäng.

- I de senaste matcherna som jag har spelat tycker jag att jag har gjort det bra, och jag har helt enkelt försökt bygga vidare på det. Mitt spel klaffade riktigt bra igår och allt satt på sin plats.

Gårdagens seger innebar inte bara tre poäng utan även en nolla på resultattavlan för bortalaget, vilket betydde att Jesper Myrenberg igår höll sin första nolla i LHC-tröjan. Något han firade rejält med fansen efteråt.

- Det var ju som sagt min första match här i Saab Arena den här SHL-säsongen så det var bara kul att få spela inför fansen och sen efter matchen visa upp samma glädje som de visade upp och helt enkelt bjuda tillbaka.

Se hela intervjun med Jesper Myrenberg i spelaren ovan.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners