LHC och Saab tecknar nytt treårsavtal

Publicerad: 2023-09-29
Pressmeddelande
Linköping Hockey Club och Saab har samarbetat med varandra sedan drygt 10 år tillbaka. Nu har parterna kommit överens om ett nytt treårigt avtal med varandra.

- Saab är en viktig aktör såväl lokalt, regionalt som nationellt och vi känner oss extra stolta över att ha namnet Saab Arena på vår arena. Vi är mycket tacksamma och glada över att man fortsatt väljer att vara en partner till Linköping Hockey Club och vi ska gemensamt se till att aktivt jobba för att utveckla och ge förutsättningar till vår verksamhet och våra idrottare. Ung som erfaren, tjej som kille, säger LHC:s kommersiella chef Jimmy Bergvall och fortsätter:

- Ytterligare en viktig del i det här samarbetet är att vi kommer att arbeta hårt för att göra Saab Arena till stadens och regionens mest självklara mötesplats!

Edin Omanovic / Linköping Hockey Club


Viktor Wallström, Senior Vice President and Head Of Group Communication and Sustainability på Saab, säger så här om det nya avtalet:

- Vi på Saab har haft ett samarbete med Linköping Hockey Club sedan en lång tid tillbaka och vi går med glädje nu in i ytterligare ett treårsavtal med varandra!

- Det gör vi dels för att Saab har en stark närvaro i Linköping och regionen som stort, dels för att vi bland annat vill vara med och stärka den damsatsningen som man gör – för att belysa och lyfta upp den kvinnliga ishockeyn ännu mer. Vi vill också bidra till att göra Saab Arena till en naturlig och viktig mötesplats i och för hela regionen samt verka för en bra arenaupplevelse, tillsammans med LHC!

På bilderna från vänster: Stefan de Flon (Brand Manager, Saab), Jimmy Bergvall (kommersiell chef, LHC), Sabina Eriksson (sportchef SDHL, LHC), Marie Wallander (Vice ordförande, LHC) och Viktor Wallström (Vice President and Head Of Group Communication and Sustainability, Saab)

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners