Summering av årsmötet 2024

Publicerad: 2024-06-17
Nyhet
Under måndagskvällen höll Linköping Hockey Club årsmöte inför drygt 90 medlemmar. Christer Trägårdh omvaldes till ordförande och styrelsen är intakt även över nästkommande säsong.

Linköping Hockey Club:s ordförande Christer Trägårdh inledde mötet med att välkomna samtliga medlemmar och gå igenom kvällens programpunkter. Mötet inleddes med en summering av verksamhetsåret för medlemmarna samt redovisning av ekonomin för 2023/2024 som visar ett positivt resultat på 5,4 mkr i koncernen med en omsättning på 173 mkr.

Christer Trägårdh omvaldes till ordförande ytterligare en period på ett år via ett enhälligt beslut av medlemmarna. Dessutom gick man på valberedningens förslag på att hålla styrelsen intakt, vilket innebär att man även till kommande verksamhetsår går in med en styrelse bestående av fyra män och fyra kvinnor. Utöver detta välkomnade man Simon Hellmer och Ida Ekwall in i valberedningen.

 

LHC_Årsmöte2024_1 Edin Omanovic / Linköping Hockey Club

 Linköping Hockey Club:s styrelse från vänster: Kristina Vikdahl, Magnus Lidén, Christer Trägårdh, Rikard Wallman, Marie Wallander, Mårten Parbrand, Lisa Agerhult och Karin Ahl

 

Efter detta var det dags att behandla inkomna motioner. Till årsmötet hade två motioner skickats som båda berörde Linköping Hockey Club:s framtida klubbmärke. Efter en noggrann utredning valde styrelsen att yrka avslag på motionerna, detta med anledning av att loggan redan är bekräftad till SHL kommande säsong men även kring beställning av tröjor, merchandise och övrigt.

Samtidigt föreslogs stämman att ge LHC:s ledning i uppdrag att utreda de alternativ som finns samt vilka kostnader och andra konsekvenser av ett byte får samt presentera det på nästa årsmöte i juni 2025. Ett eventuellt byte av logotype skulle då kunna genomföras inför säsongen 2026/2027. Detta godkändes av medlemmarna i lokalen.

 

LHC_Årsmöte2024_2 Edin Omanovic / Linköping Hockey Club

Hedersordförande Christer Mård (längst till höger) fick en stående ovation under årsmötet av medlemmarna

 

Därefter var det dags för klubbdirektör Carl-Johan Stålhammar att gå på scen för att prata nutid och framtid. Stålhammar presenterade föreningens vision ”Hjärta för Cluben” samt en strategi för medlemmarna som ska genomsyra hela föreningen nu och i framtiden.

Efter att även ha pratat om säsongen i sin helhet, såväl sportsligt som organisatoriskt, så var det dags för sporten att sammanfatta verksamhetsåret samt öppna upp för eventuella frågor.

Sammanfattningsvis höll årsmötet på i ungefär 90 minuter. Stämningen i den välfyllda lokalen var god och vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla som var på plats och påverkade årsmötet!

Nu och i framtiden behöver vi er mer än någonsin. Bli medlem i världens finaste förening, Linköping Hockey Club, här!

 

Revisionsberättelse 2023-2024

Årsredovisning 2023-2024

Verksamhetsberättelse 2023-2024

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners