Jeff Jakobs inför hemmapremiären mot Oskarshamn

Publicerad: 2023-09-15
Nyhet
Klockan 15:15 är det dags för årets hemmapremiär i SHL då vi gästas av IK Oskarshamn. Assisterande tränaren Jeff Jakobs ger oss förutsättningarna inför dagens match.

MATCHFAKTA

Linköping Hockey Club - IK Oskarshamn

Lördag 16 september 15:15

Saab Arena

JEFF JAKOBS OM:

Premiären mot HV71:

- Skönt och kul med två poäng i slutändan. Jag gillar krigarinställningen och sättet vi håller ihop som grupp över 65 minuter plus straffar. Spelmässigt är det helt enkelt inte på den nivån vill vara på överhuvudtaget.

Lördagens motståndare IK Oskarshamn:

- Oskarshamn är ett skickligt lag och efter att ha sett deras match från premiären (3-2-vinst efter straffar mot Luleå) så ser jag att de spelar likt de gjort tidigare säsonger. Vi behöver som vanligt se upp med deras skicklighet framåt samtidigt som vi har sett vissa saker i deras spel som vi behöver utnyttja till vår fördel.

Hur kul det ska bli att få spela framför hemmapubliken igen:

- Jättekul, och det är just den känslan vi vill sprida till laget. Vi vill att grabbarna ska spela på instinkt och ryggrad för att med publikens stöd flyga framåt!

Läget i truppen:

- Oscar Fantenberg fortsatt borta. Vi har något frågetecken som vi tar beslut kring närmare matchstart, annars blir det i det stora hela rätt likt som senast.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners