Wagner om målet: "En lättnad"

Publicerad: 2023-11-24
Intervju
Idag landade herrarna i Linköping igen efter gårdagens match. Vi tog oss en pratstund med Fabian Wagner om sitt första SHL-mål, matchen i sig och vad man behöver göra bra i morgondagens match mot Örebro.

- Otrolig glädje såklart, och specifikt en lättnad. Jag har ändå haft många lägen under säsongen där pucken inte riktigt velat gå in så nej, det var en lättnad, säger Fabian om sitt mål som dels betydde 3-2 i matchen men som också var hans första SHL-mål.

Herrarna har nu två raka strafförluster med sig i bagaget efter att ha haft en längre vinnarperiod innan dess. Imorgon ställs man mot Örebro och förutsättningarna är klara, vill man fortsatta haka på i toppen behöver man ta poäng.

- Vi måste först och främst komma ut från start. Det går inte att spela bra hockey i 40 minuter, vi måste spela bra i 60 minuter. Vi vet att Örebro är ett bra lag. Dom har haft det lite tufft nu på slutet så vi vet att de kommer vara riktigt revanschsugna och då gäller det att vi är med på det och lägger fokuset på det hårda jobbet.

Se hela intervjun med Fabian Wagner i spelaren ovan.

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners