Muneris IT och LHC överens om tre nya partnerår

Publicerad: 2024-06-24
Nyhet
Hur firar man ett partnerskap som fyller 10 år? Jo, som Muneris IT och Linköping Hockey Club gör – genom att skriva tre nya år.

Muneris IT är ett Linköpingsbaserat IT-bolag med stark förankring i regionen. Muneris levererar verksamhetsanpassade IT-lösningar för att driva sina kunders affärsnytta och ökad produktivitet. Partnerskapet med Linköping Hockey Club har funnits där i hela 10 år, och nu är man överens om ytterligare tre år.

- Vi ser Linköping Hockey Club som en långsiktig partner som, förutom betydelsefulla insatser i samhället, även erbjuder en mötesplats för lokala och nationella företag. LHC har påbörjat en spännande resa mot toppen, på alla sätt och vis, som vi på Muneris IT gärna vill vara en del av och kunna bidra till, säger Daniel Kernell, ägare på Muneris IT.

 

Partnerskapet mynnar ut i att man syns på herr- och damlagets matchtröjor, ledexponeras, anordnar aktiviteter i samband med våra arrangemang i form av bland annat matchvärdskap, är en del av LHC:s mycket uppskattade Företagshockey samt eventet ”Hockeyproffs för en dag”.

- Det känns fantastiskt att få fortsatt förtroende från Muneris IT. Året och säsongen som varit är godkänt, vi känner oss nöjda och är glada över att det smittar av sig - dock bara för stunden. Vi vill hela tiden göra saker och ting lite bättre och tillsammans med partners som Muneris IT så kan vi fortsätta utveckla vår verksamhet, säger Jimmy Bergvall, kommersiell chef Linköping Hockey Club.

- Vi är väldigt glada över att stärka samarbetet med Muneris IT ytterligare. De har verkligen förstått värdet av att båda synas, vistas och aktivera sig på olika sätt tillsammans med oss vilket vi är mycket stolta över, säger Jessica Casparsson, Key Account Manager Linköping Hockey Club.

 

Bli partner till Linköping Hockey Club du också! Klicka här för att läsa mer.

 

Läs om fler nya partneravtal:

Centria förlänger partneravtalet med LHC

Handelsbanken och LHC förlänger partneravtalet

Bottnagruppen blir ny partner till LHC

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners