Klas Östman inför hemmamatchen mot Växjö

Publicerad: 2023-08-15
Nyhet
På onsdag är det dags för herrlaget att spela match på hemmais för första gången den här säsongen. Växjö på besök inför minst 6000 åskådare i Saab Arena.

MATCHFAKTA

Linköping Hockey Club - Växjö Lakers

Onsdag 16 augusti 18:00

Saab Arena

KLAS ÖSTMAN OM:

Hur det ska bli att få komma hem och spela framför publiken i Saab Arena igen:

- Häftigt att det är så många som vill komma och titta på oss igen tycker jag. Speciellt den här tiden på året och det faktum att det var länge sedan vi vann en hockeymatch. Otroligt kul och uppskattat att vi får den hjälpen! 

Publiktrycket kommer att ge en extra boost:

- Definitivt när det handlar om att krama ut det där lilla extra. Sen vet jag att vi har en spelartrupp som är rätt så sugna på att göra bra ifrån sig och den där sista adrenalinkicken kommer garanterat komma av vår hemmapublik.

Årets upplaga av Växjö:

- Egentligen inte några tankar alls. Vi har inte ens funderat på Växjö utan fokuserar fullt ut på oss själva och våra saker än så länge. Samtidigt tänker jag väl att de vann den sista matchen förra säsongen och att man inte har bytt ut jättemånga spelare till den här säsongen, så jag tror vi kommer se ett Växjö som håller mästarklass och ge oss tuffast möjliga motstånd.

Läget i truppen:

- Alla spelare finns tillgängliga för spel förutom Oscar Fantenberg och Remi Elie. Vi kommer att starta med Jesper Myrenberg i kassen och se till att alla 12 forwards och sju backar får speltid.

Biljetter: Klicka här

TV-sändning: TV4 Play

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners