Svenska Montagegruppen och LHC skriver nytt treårsavtal

Publicerad: 2024-08-09
Nyhet
Inför föregående säsong blev Svenska Montagegruppen för första gången partner till Linköping Hockey Club. Nu har parterna kommit överens om ytterligare tre säsonger tillsammans.

Svenska Montagegruppen är ett erfaret företag som jobbar med montering, renovering och byggnation. SMG monterar allt från inredningar till möbler och padelbanor samt bygger altaner och inreder kök. SMG älskar att skapa gedigna monteringslösningar och hantverk och sätter ett högt värde på väl utförda arbeten, kvalité i jobbet och goda kundrelationer.

- Vi är otroligt glada att vara partner till LHC under ytterligare tre säsonger. Känslan i och runt Cluben är familjär och som partner kännar man sig alltid uppskattad och välkommen. Det är även viktigt för oss att bygga vårat varumärke i Linköping vilket vi hoppas ska stära vår position i staden, säger Robert Hagelin, ägare och grundare av Svenska Montagegruppen.

 

Partnerskapet mellan LHC och SMG består bland annat av att man syns på matchtröjorna i tre säsonger framåt.

- Vi är mycket stolta och glada över att Svenska Montagegruppen ger oss fortsatt förtroende att stärka relationerna inom regionen och dess andra partner. Vi från Linköping Hockey Club ser framemot att fortsatt hjälpa varandra i framtiden och utöka samarbetet vart eftersom, säger Jimmy Bergvall, Kommersiell chef Linköping Hockey Club.

- SMG var med som tröjsponsor redan förra säsongen och vi kände tillsammans att det gav mycket tillbaka på flera plan. SMG är mycket goda ambassadörer för Linköping Hockey Club och vi kommer göra allt vi kan för att stötta SMG att stärka sin verksamhet i Linköping. Otroligt kul att vi har kommit överens om ett längre avtal med ett företag som är så pass välrenommerat i branschen, säger Jens Wisén, Key Account Manager Linköping Hockey Club.

 

Bli partner till Linköping Hockey Club du också! Klicka här för att läsa mer.

 

Läs om fler nya partneravtal:

Två nya partnerår mellan Stångåstaden och LHC

Muneris IT och LHC överens om tre nya partnerår

Centria förlänger partneravtalet med LHC

Handelsbanken och LHC förlänger partneravtalet

Bottnagruppen blir ny partner till LHC

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners