Bilbörsen och LHC skriver ett nytt tvåårsavtal

Publicerad: 2024-08-09
Nyhet
Ett partnerskap som sträcker sig sedan drygt sex år tillbaka fortsätter i ytterligare två år till då Bilbörsen och Linköping Hockey Club har tecknat ett nytt tvåårsavtal med varandra.

Bilbörsen söker aktivt varje möjlighet att underlätta för kunden när det gäller val av fordon och form av ägande - samt allt annat runt kundens vardag med fordonet. Genom att i varje möte sprida glädje och genuint engagemang blir Bilbörsen det mest attraktiva valet för både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Det ska alltid kännas lätt och glädjefyllt att möta Bilbörsen kring produkter och tjänster – oavsett var och när man möts.

 

Nu har Bilbörsen och Linköping Hockey Club tecknat ett nytt tvåårsavtal med varandra där Bilbörsen går in som Premiumpartner.

- Linköping Hockey Club är nära hjärtat för Linköpingsbor, för oss på Bilbörsen och givetvis våra kunder. Det är bara en av de många anledningar till att vi självklart vill fortsätta vara med som partner och visa vårt stöd, både vid utmaningar och när det ska firas, säger Max Hansson, VD på Bilbörsen.

 

Bilbörsen kommer att exponeras på samtliga matchtröjor från SHL till akademin samt exponeras i våra arenor: Saab Arena, Stångebro Ishall och på Maxi-rinken i Ljungsbro. Utöver det kommer man att synas vid våra arrangemang i Saab Arena i form av matchvärdskap exempelvis.

- Jag vet personligen vad Bilbörsen känner kring LHC och vi i LHC är supertacksamma för engagemanget och partnerskapet Bilbörsen bidrar med. Det ska bli oerhört kul och inspirerande att få fortsätta skapa nya framgångar tillsammans, säger Jimmy Bergvall, Kommersiell chef Linköping Hockey Club.

- Det är riktigt kul och spännande med vårt fortsatta samarbete med Bilbörsen som likt oss satsar offensivt och har ett framåtlutat tänk. Att satsningen innehåller en röd tråd genom hela föreningen med allt ifrån ungdom till akademin och våra elitlag gör det extra roligt, säger Fredrik Johnson, Senior Key Account Manager Linköping Hockey Club.

 

Bli partner till Linköping Hockey Club du också! Klicka här för att läsa mer.

 

Läs om fler nya partneravtal:

Svenska Montagegruppen och LHC skriver nytt treårsavtal

Två nya partnerår mellan Stångåstaden och LHC

Muneris IT och LHC överens om tre nya partnerår

Centria förlänger partneravtalet med LHC

Handelsbanken och LHC förlänger partneravtalet

Bottnagruppen blir ny partner till LHC

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners