Centria förlänger partneravtalet med LHC

Publicerad: 2024-06-21
Nyhet
Centria förlänger sitt partneravtal med Linköping Hockey Club med ytterligare två år.

Centria AB är ett Linköpingsbaserat fastighetsbolag som förmedlar och utvecklar kontor, lager, industrier och bostäder till privat- och företagskunder i Linköping. Centria går till kommande säsong in på sitt tredje år som partner till Linköping Hockey Club, och kliver in under partnernivån Premiumpartner.

- Vi vill fortsätta vara med i den satsning som görs i Linköping Hockey Club och vi tycker att organisationen och upplevelsen kring matcherna visar en positiv utveckling, vilket vi vill fortsatt vara en del utav. Vi vill även passa på att rikta stor tacksamhet till White Lions, Tifo Lincopia och publiken i Saab Arena för den tid man lägger ner varje vecka som bidrar till den härliga atmosfären som andas kring föreningen just nu, säger Carl Åhman, Förvaltare på Centria AB.

 

Centria kommer att exponeras på samtliga matchtröjor från SHL och SDHL till J18 och D20 samt på olika sätt även exponeras i såväl Saab Arena som Stångebro Ishall och Maxi-rinken i Ljungsbro.

- Man blir stolt och varm av att höra Carls ord. Alla de delar som han nämner är sådant vi jobbar med varje dag. Utvecklingen på och utanför isen ska hela tiden gå framåt. Det är inte någonting vi klarar av själva, utan det är med partners som Centria som vi hela tiden kan blicka framåt och bli ännu bättre – tillsammans, säger Jimmy Bergvall, kommersiell chef Linköping Hockey Club.

- Självklart kul och spännande med ett fortsatt samarbete med vår Premiumpartner Centria. Centria visar stort engagemang runt klubben och vi är stolta över det sätt man framför LHC:s betydelse för staden Linköping, säger Fredrik Johnson, Senior Key Account Manager Linköping Hockey Club.

 

Bli partner till Linköping Hockey Club du också! Klicka här för att läsa mer.

 

Läs om fler nya partneravtal:

Handelsbanken och LHC förlänger partneravtalet

Bottnagruppen blir ny partner till LHC

Kommunikationsansvarig Edin Omanovic
Officiella leverantörer
Huvudpartners